2011-07-21

Grattis Linn till presentkortet!

Tävlingen hos AnnaWii är nu avslutad och vinnaren till presentkortet på 500 kr är nu korad. Den lyckliga vinnaren heter Linn, och jag säger: Grattis till vinsten och jag hoppas du verkligen ska hitta något smycke som du kommer att trivas fantastiskt med! Presentkortet kommer i din brevlåda under nästa vecka. 

Jag vill också säga tack till alla ni andra som var med i tävlingen, och och om någon vecka kommer det en ny chans i en annan blogg. Håll utkik efter det, samt fortsätt att ta chansen hos DennisM där tävlingen pågår t.o.m. söndag. Och återigen, tack alla ni underbara!

Slänger också i ett jättefint inlägg från Anna där hon skriver om sina favoritsmycken, och listar hjortringen Gwang som sin all-time-favourite! Hon skriver: 

"...men min absoluta favoritring är, och kommer nog alltid att vara, hjortringen från JohannaN. Den är är helt fantastisk och gör verkligen det där "lilla extra" vilket jag gillar!" 

Det gillar vi! Tack!

2 kommentarer:

  1. Vad är vinnarens efternamn? :)

    SvaraRadera
  2. Linn som har vunnit har blivit kontaktad per mail från både mig och Anna, så om du inte har fått några mail av oss är det tyvärr inte du som har vunnit... =( /Johanna

    SvaraRadera